Wayne Griffiths, nou president de Seat

By in
Wayne Griffiths, nou president de Seat

Fecavem i el Gremi del Motor celebren el seu nomenament

Avui s’ha confirmat que el nou president de Seat és Wayne Griffiths, en substitució a Luca de Meo. Des de Fecavem i el Gremi del Motor, el seu president Jaume Roura trasllada la felicitació a Griffiths: “Un bon professional que ha participat en el creixement de Seat en els darrers anys i des del món de la distribució considerem un encert el seu nomenament. D’aquesta manera s’estabilitza la primera indústria catalana, tan important pel país. Felicitats i molts èxits”.
Griffiths ha estat vicepresident executiu comercial de SEAT i CEO CUPRA. El nomenament ve després de la marxa de De Meo a Renault. L’objectiu és continuar amb la bona tasca dels darrers temps, amb les excepcionals xifres de vendes dels últims anys, ampliar el marge de benefici de cada vehicle, afrontar els nous objectius d’emissions i sobretot impulsar el desenvolupament de cotxes elèctrics a la planta de Martorell.
Al juliol, SEAT va anunciar una inversió de 5.000 milions d’euros fins l’any 2025 amb l’objectiu d’assumir nous projectes i fabricar cotxes elèctrics. Aquesta inversió es destinarà a projectes de R+D per desenvolupar nous models.

L’Arona pot ser un bon revulsiu

Seat vol activar un tercer torn per a la producció de l’Arona pel bon ritme de vendes d’aquest model, segons ha anunciat el president del comitè d’empresa, Matías Carnero, en un congrés d’UGT FICA a Tarragona. S’està “estudiant” l’ampliació d’un torn a la línia 1 i la contractació de personal a partir de l’octubre “si es manté la necessitat productiva actual”. La decisió, que es tractarà dijous en una reunió del comitè intercentres, permetria contractar de forma fixa a 250 treballadors, molts dels quals actualment van a Martorell a través d’agències temporals, segons ha explicat Carnero.