La renovació del vehicle, factor clau per la seguretat i la sostenibilitat

By in

Fecavem i el Gremi del Motor han engegat una campanya pública per sensibilitzar als usuaris de vehicles en pro de la seguretat vial.
El missatge principal és la incitació a renovar el parc mòbil per seguretat i sostenibilitat, coincidint amb la data en que serà obligatori circular amb l’etiqueta d’emissions de la DGT.

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, la campanya també ve recolzada per Coches.net que proposa la més gran oferta de cotxes a través del seu cercador per a la renovació del vehicle.
Aquesta acció s’emmarca dins la política del sector del motor de conscienciació de l’opinió pública envers el fet que la seguretat i la sostenibilitat passen per la renovació del parc mòbil amb uns vehicles més segurs i menys contaminants.
La campanya durarà fins a finals d’any i es difondrà a través de falques de ràdio, elements gràfics i multimedia. Es pretén viralitzar al màxim la comunicació a tot el territori també a través de les xarxes socials per sensibilitzar el màxim nombre de ciutadans.

Fecavem és la patronal que representa als comerciants dedicats a la venda de vehicles a Catalunya. Fecavem és l’organisme que uneix al Gremi del Motor de Barcelona, Corve Girona, Astave Tarragona i Automoció Lleida, i coordina, gestiona, fomenta i defensa els interessos generals i comuns d’aquestes davant organismes i institucions públiques i privades.
El Gremi del Motor de Barcelona i Província, nascut l’any 1957, és una associació patronal que actualment té un total de 1.030 agremiats i col·laboradors, que representen 1.100 punts de venda, agrupats com a distribuïdors de Marca d’Automòbils, Motocicletes i Vehicles Industrials, Agents Oficials i Compravendes. L’entitat defensa els interessos col·lectius i particulars dels seus agremiats.