Campanya #ContinuemRodantJunts, obrim l'11 de maig amb totes les mesures higièniques

By in

Apreciats agremiats, mitjans i col·laboradors,

 

La Patronal Catalana de la Distribució d’Automoció, Fecavem, llança una campanya institucional de retorn el proper dilluns 11 de maig, coincidint amb la fase 1 de l’obertura, segons ha anunciat el govern espanyol, que permetrà l’obertura de les nostres instal·lacions. Sabem que el BOE i les seves especificacions, a vegades, ens fan dubtar d’aspectes més concrets. Però tenim la confirmació de l’11 de maig i per això tots i totes hem treballat per tornar i fer-ho amb la màxima garantia.

En aquesta nova etapa, mirant per la salut i, per tant, la desinfecció estricta, comptem amb tothom i hem de sumar esforços: concessionaris de cotxes, motos i nàutica, compra-venda i tallers. Per això, presentem una campanya conjunta amb Fecatra, la Patronal Catalana de Tallers. Els amics de Fecatra ja han atès les urgències més immediates que la societat ha requerit durant l’etapa estricta de confinament, i des d’aquí, el nostre agraïment per l’esforç que han fet.

Arriben temps convulsos i d’incertesa però ens hem reforçat més que mai per seguir mantenint viu el motor econòmic més important de Catalunya: l’automoció. I també per ser conscients del rol imprescindible que la mobilitat mecànica i privada juga en aquesta batalla contra la covid-19 a partir d’ara.

En els propers dies, hem engegat una campanya de retorn dividida en dues fases: la prèvia a l’obertura de l’11 de maig i la posterior. Volem ser presents als mitjans de comunicació especialitzats i generalistes. Treballem per aportar tot allò nostre que té valor noticiable al conjunt de la societat. I no oblidem el paper de les xarxes socials amb la difusió de missatges clars on es demostra la unió i la força de tots plegats.

Però no ens podem oblidar dels més imprescindibles: vosaltres. Per això us demanem la col·laboració. I us proposem una manera de fer-ho. Des de Fecavem i Fecatra hem elaborat un vídeo breu que resumeix tot el que s’ha exposat i ens agradaria que us el féssiu vostre i el compartiu amb tothom i la vostra clientela: whatsapp, twitter, facebook, linkedin, Instagram, youtube, en definitiva, on vulgueu. D’altra banda, amb el coronavirus, l’era digital s’ha imposat per damunt de tot. Per això, també us fem arribar dos banners que posem a la vostra disposició per a la difusió i comunicació en qualsevol aspecte que creieu rellevant.

Per acabar, agrair la col·laboració de Fecatra i els seus agremiats i tampoc ens oblidem dels qui fan de Fecavem, la institució que ha de ser en aquests moments: el Gremi del Motor de Barcelona, l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció Lleida,  Astave Província Tarragona i Corve Comarques Gironines, moltes gràcies!

 

Jaume Roura i Calls

President de Fecavem

 

Barcelona, 5 de maig del 2020