Aprofita +forma’t

Des de Fecavem, conjuntament amb el Gremi del Motor, posem en marxa tot un seguit d’activitats de formació a través de videconferències, seminaris i recursos en línia sota la iniciativa ‘Aprofita i forma’t’. Per això, anirem actualitzant tots els nostres continguts des de la nostra pàgina web Fecavem i a través de les circulars informatives que periòdicament us anem enviant.

CALENDARI FORMATIU


Els comerços aixequen les persianes

Què? Es plantejarà com aconseguir que les relacions amb les administracions, local, comarcal, autonòmica i estatal sigui favorable a l’activitat del sector. Com enfocar la gestió del talent de les persones que formen part de les organitzacions comercials. Una gestió del personal de les organitzacions que resulta imprescindible per aconseguir l’objectiu de la rendibilitat. I, finalment, les possibilitats del teletreball i de la utilització de les noves eines tecnològiques per millorar els processos de gestió. L’objectiu d’aquesta sessió és aportar als participants les eines i els processos necessaris per permetre al comerç un sanejament del seu compte d’explotació i una posada al dia del seu model de negoci que li permeti un futur més sostenible. La sessió tindrà una durada aproximada d’una hora i els participants disposaran de temps per plantejar les seves preguntes i els seus dubtes.

Qui? Joaquim Deulofeu és Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB, Soci Director de Qualitat, Serveis Empresarials s.l., professor de les universitats ESCODI-UB, UPC i UAO-CEU. També és autor de diversos articles i llibres sobre el retail. Organitza la ponència Escodi, Escola Universitària de Comerç i Distribució.

Quan? 9 de juny, a les 17h

Inscriu-te!


39è Curs de Previsió d’Automoció

Què: Ponències online sobre tendències i previsions de mercat a curt i llarg termini després del coronavirus. Taules de debat sobre promocions i descomptes en la compra d’un vehicle. Tot enfocat des del punt de vista de les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària.

Qui: MSI Insight, Edició especial

Quan: 15, 16 i 17 de juny, de 12-13h

Inscriu-te!


ARTICLE DE MIQUEL SENTÍS

Què significa preocupar-se per l’escenari post-covid? Sota aquesta premissa, Miquel Sentís, director d’Automobile Retail Innovation Programme en EADA, ens apropa la seva mirada enfocada en el nostre sector. Encertar el que vindrà, preveure-ho i planificar un lideratge en equip seran els factors clau. Llegeix el seu article en el següent enllaç:

Article Miquel Sentís