Aprofita +forma’t

Des de Fecavem, conjuntament amb el Gremi del Motor, posem en marxa tot un seguit d’activitats de formació a través de videconferències, seminaris i recursos en línia sota la iniciativa ‘Aprofita i forma’t’. Per això, anirem actualitzant tots els nostres continguts des de la nostra pàgina web Fecavem i a través de les circulars informatives que periòdicament us anem enviant.

CALENDARI FORMATIU


CURS QUINES SÓN LES ACTUACIONS PRIORITÀRIES?

  • Quan? Dijous 21 de maig, 17h-18h. El webinar del pròxim 21 de maig és la primera part d’aquesta sessió. La segona està prevista pel 9 de juny.
  • De què tracta? Quines són les actuacions prioritàries que han de portar a terme els retailers per afrontar la reapertura? Com han d’afrontar aquesta “nova normalitat? Com donar seguretat sanitària als clients? Com gestionar els stocks? Com competir amb les campanyes de descomptes que ja fa dies es poden visualitzar en el comerç online i no perdre la camisa? Moltes preguntes que necessiten resposta. Especialment perquè la pandèmia de la Covid19 suposarà canvis significatius en les actituds dels consumidors i en les seves demandes.
  • A càrrec de qui? ESCODI, Escola Universitària de Comerç i Distribució. A càrrec de Joaquim Deulofeu, doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB, autor de diversos articles i llibres sobre el retail i professor d’Escodi.
  • Inscriu-te! Gratuït, places limitades


ARTICLE DE MIQUEL SENTÍS

Què significa preocupar-se per l’escenari post-covid? Sota aquesta premissa, Miquel Sentís, director d’Automobile Retail Innovation Programme en EADA, ens apropa la seva mirada enfocada en el nostre sector. Encertar el que vindrà, preveure-ho i planificar un lideratge en equip seran els factors clau. Llegeix el seu article en el següent enllaç:

Article Miquel Sentís